Om Lian

  • 21.03.2015 | 15:22 | LianJeg er ei jente på nitten år med bostedsadresse i Tromsø, hvor jeg forøvrig kommer fra. Jeg er aktiv i Dyrebeskyttelsen Norge avdeling Tromsø og jobber i fotobutikk. Jeg er 162cm høy (sånn cirka i alle fall), har blondt hår og er like bleik som en isdronning - noe som er et evig mareritt i mitt evig søken etter en foundation som jeg faktisk liker og som ikke tester på dyr. Bloggen kommer til å inneholde alle former av inspirasjon (som jeg mener kan ha noen nytte), fotografi, interiør, bøker og sminke. Når det gjelder fotografi og Lian kommer jeg til å skrive et eget innlegg om dette, rett og slett fordi det er så.. sært(?). Spesielt er det vel kanskje for den normale leseren, tror derimot det er veldig vanlig innenfor "verden av fotografi". Ellers leser jeg mye mindre enn jeg skulle ønske, men bøker kommer til å være en vesentlig del av innholdet. 

Til høsten starter jeg forhåpentligvis på Engelsk språk og økonomi ved UiT og skal senere ta bachelor i faget og master i bedriftsledelse. Det er i alle fall det jeg ønsker nå. Jeg har et hemmelig ønske om å bli økonom da tall er noe jeg rett og slett bare elsker. Dere hører nok mer fra meg senere! 

4 kommentarer

Egeo

21.03.2015 kl.15:26

Lykke til med bloggingen da! dette blir gøy

Lian

21.03.2015 kl.15:35

Egeo: Takktakk!

Kine Emelie Dalemo Vestvik

21.03.2015 kl.15:50

Lykke til :-D Håper du får en superfin lørdag!

Lian

21.03.2015 kl.15:55

Kine Emelie Dalemo Vestvik: Takktakk! Du også :D

Skriv en ny kommentar

Lian

Hei! Jeg heter Lian, er tjue år og bor i Tromsø. På denne bloggen kan du lese om bøker, inspirasjon til hjemmet, fotografi, sminke og andre ting som måtte falle meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits