Kjærligheten til det melodiløse

Jeg har i det siste vært veldig glad i a capella, som vil si kun vokal uten melodi. På grunn av dette har jeg virkelig satt pris på Chester Bennington (Linkin Park) sin stemme. Husker enda da han var det store idolet mitt da jeg var elleve-tolv år gammel, men han har ikke sviktet siden den gang. Jeg har valgt ut mine tre favorittsanger som er gjort "melodiløse". Thnks Fr Th Mmrs av Fall Out Boy, Bring Me To Life av Linkin Park og Evanescence og til slutt min absolutte favoritt Numb av Linkin Park. 

 

 


Må ta meg friheten til å legge ved New Divide av Linkin Park også. Den som alle har hørt fra Transformers: Revenge of the Fallen, som er nummer to i rekken. Jeg skal ikke skryte så alt for mye på meg, men dette var en av mine favoritter å spille på piano selv om det var elendig. Så raw og for meg sorgfull. Den har rett og slett gjort et så stort inntrykk på meg at jeg ikke klarte å bry meg om spillingen min var elendig (merk: jeg var fjorten), jeg ville spille den hele tiden. 

 

3 kommentarer

Egeo

22.03.2015 kl.19:35

Å så mange fine sanger. Hvordan får du forresten til å dele en sånn linje med musikk?

Lian

23.03.2015 kl.11:51

Egeo: Når jeg oppretter et nytt innlegg trykker jeg på youtube-widget-greia. Der limer jeg inn linken til youtube-videoen og valgte 800 px i bredden og 40 px i høyden slik at det blir så mye av videoen som kommer opp :) Om det var forståelig? haha

Egeo

23.03.2015 kl.11:51

Å takk! Ja det skjønte jeg! <3

Skriv en ny kommentar

Lian

Hei! Jeg heter Lian, er tjue år og bor i Tromsø. På denne bloggen kan du lese om bøker, inspirasjon til hjemmet, fotografi, sminke og andre ting som måtte falle meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits