Hold on tight, This ride is a wild one

Hei alle! For omtrent en drøy uke siden ble det nyeste albumet til All Time Low sluppet, "Future Hearts" og åååh som jeg elsker det! Særlig sangene Missing You og The Edge of Tonight. Fikk nesten lyst å bestille meg billetter til konserten deres nå til sommeren, men da jeg så dem i Oslo for ett år siden tenker jeg at jeg ikke orker å bruke penger på det i år. Hadde vært litt leit om de to eneste konsertene jeg har vært på hadde vært All Time Low, men fyfaen de er bra live! Var en syk opplevelse der jeg og venninna mi sto på fremste rad under konserten. Vi måtte riktignok bøte med å være dritslitne etter reisen da vi ikke hadde mulighet til å være lengre enn et døgn i Oslo, men opplevelsen var så sykt verdt det. Om du skal se et band live i Oslo i år, er All Time Low virkelig å anbefale! 


Missing You

The Edge of Tonight

De flotte bildene finner dere her og her.

3 kommentarer

MK

14.04.2015 kl.23:15

Kjempefine sanger :-D Selv om du ikke drar på konsert til sommeren, så er det jo bra at du kan se tilbake på konserten du var på, og at det var en bra opplevelse :-D

Egeo

15.04.2015 kl.01:50

De hadde jeg ikke hørt om, men det var utrolig fine sanger!

Lian

15.04.2015 kl.22:37

MK: Jaa, helt sykt digg egentlig :D

Skriv en ny kommentar

Lian

Hei! Jeg heter Lian, er tjue år og bor i Tromsø. På denne bloggen kan du lese om bøker, inspirasjon til hjemmet, fotografi, sminke og andre ting som måtte falle meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits