Foto: It's not over, I keep fighting


Irriterende høyt ISO-tall. 

Hei alle!
Etter at fotografi ble en hobby for meg i en alder av femten har jeg vært svært opptatt av portretter. Mest abstrakte portretter som jeg per i dag ikke har mulighet til å ta da jeg ikke er oppfinnsom nok uten studio. Utover det har naturportretter blitt en greie, det eneste problemet er at jeg ikke har tatt ett eneste portrett på snart to år. Selvportrett inkludert og selfies har jeg ikke tatt med. Stine er bestevenninnen min og jenta på bildene. Vi sees ikke ofte grunnet avstand, men når vi sees er portrett ofte en ting som bare skjer. De to øverste bildene er tatt i mai 2012 med et Canon EOS 7D + 50 mm f/1.8 og det siste er tatt i juli 2013 med et Canon EOS 60D + 50 mm f/1.8 (her misliker jeg forsåvid det høye ISO-tallet i bildet).  Redigeringene er fra da bildene ble tatt. 

De to øverste bildene var innlevert til en selvvalgt fotooppgave på slutten av VG1 da jeg gikk medier og kommunikasjon. Inspirasjonen hentet jeg fra et utvalg av Simple Plan sine sanger. 

Lian

Hei! Jeg heter Lian, er tjue år og bor i Tromsø. På denne bloggen kan du lese om bøker, inspirasjon til hjemmet, fotografi, sminke og andre ting som måtte falle meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits