Stay happy

Hei alle! 

Nå skal jeg ikke skryte på meg at jeg er blant personene som kan holde en moralpreken, men det er noe i livet som er veldig viktig: Det at vi er lykkelig og at vi har det bra. Derfor velger jeg å ikke komme med noen slags form for moralpreken og bare la bildene snakke for seg selv. 

 

Pastell

Er det noe jeg virkelig elsker så er det pastellfarger og enkelte andre sterke farger, men særlig tanken på at noe så fantastisk fint som pastellfarger eksisterer. Jeg har lenge hatt lyst til å bli interiørdesigner, men da jeg ikke orker å betale 300000 for en treårig utdanning er det for øyeblikket lagt på hyllen - og antakeligvis for alltid. Heldigvis kan jeg være sjef for interiøret i mitt eget hjem når det blir en realitet og jeg blir rik. Jeg og kjæresten har planer om å flytte sammen, men om det blir sent i år eller tidlig til neste år er vi ikke helt sikre på enda. I grunnen så snart som mulig. Er det en annen farge jeg er veldig glad i, så er det grå. Grått blandet med pastellfarger er noe av det fineste jeg vet og jeg har derfor satt sammen noen collages med pastellfarger i all hovedsak, og litt mer interiørrettet på den siste.

Hva er din favorittfarge i forhold til interiør og dekor? Mine er grå og pastellfarger generelt, men særlig mint og blått.

Lian

Hei! Jeg heter Lian, er tjue år og bor i Tromsø. På denne bloggen kan du lese om bøker, inspirasjon til hjemmet, fotografi, sminke og andre ting som måtte falle meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits