Inspirasjon til hjemmet

Hei alle fantastiske lesere!

Jeg elsker interiør og interiørinspirasjon. Det hadde vært så fantastisk å være sjef over sin egen leilighet, men når man ikke bor alene sammen med kjæresten så er det ikke mye man får gjort. Jeg har brukt de siste timene til å lese gjennom ulike interiørblogger og begynt å se for meg hvordan drømmehuset mitt skal være. Tror det at jeg elsker interiør så høyt er grunnen til at jeg elsker å bygge hus på sims, men hater å spille selve spillet. Det er jo gøy å lage simmene, lage huset deres og så bestemme hva de skal gjøre i ca. tjue minutter før jeg blir lei og heller vil bygge ett nytt hus med en ny familie. Jeg ønsker selvfølgelig å jobbe med interiør i livet mitt, men hvem gjør ikke det - du får være kreativ, hjelpe andre med å være kreativ og det er kun fantasien som setter stopper. Jeg er blant de personene som aldri kommer til å bli helt fornøyd med hjemmet mitt fordi trendene endrer seg konstant, men vi får se hvordan det blir å gå når steget blir tatt. Under er fire av mine favorittbilder fra dagens lesning, link til bloggene finner dere ved å trykke på bildene.  

 

Pastell

Er det noe jeg virkelig elsker så er det pastellfarger og enkelte andre sterke farger, men særlig tanken på at noe så fantastisk fint som pastellfarger eksisterer. Jeg har lenge hatt lyst til å bli interiørdesigner, men da jeg ikke orker å betale 300000 for en treårig utdanning er det for øyeblikket lagt på hyllen - og antakeligvis for alltid. Heldigvis kan jeg være sjef for interiøret i mitt eget hjem når det blir en realitet og jeg blir rik. Jeg og kjæresten har planer om å flytte sammen, men om det blir sent i år eller tidlig til neste år er vi ikke helt sikre på enda. I grunnen så snart som mulig. Er det en annen farge jeg er veldig glad i, så er det grå. Grått blandet med pastellfarger er noe av det fineste jeg vet og jeg har derfor satt sammen noen collages med pastellfarger i all hovedsak, og litt mer interiørrettet på den siste.

Hva er din favorittfarge i forhold til interiør og dekor? Mine er grå og pastellfarger generelt, men særlig mint og blått.

Kjærligheten til det melodiløse

Jeg har i det siste vært veldig glad i a capella, som vil si kun vokal uten melodi. På grunn av dette har jeg virkelig satt pris på Chester Bennington (Linkin Park) sin stemme. Husker enda da han var det store idolet mitt da jeg var elleve-tolv år gammel, men han har ikke sviktet siden den gang. Jeg har valgt ut mine tre favorittsanger som er gjort "melodiløse". Thnks Fr Th Mmrs av Fall Out Boy, Bring Me To Life av Linkin Park og Evanescence og til slutt min absolutte favoritt Numb av Linkin Park. 

 

 


Må ta meg friheten til å legge ved New Divide av Linkin Park også. Den som alle har hørt fra Transformers: Revenge of the Fallen, som er nummer to i rekken. Jeg skal ikke skryte så alt for mye på meg, men dette var en av mine favoritter å spille på piano selv om det var elendig. Så raw og for meg sorgfull. Den har rett og slett gjort et så stort inntrykk på meg at jeg ikke klarte å bry meg om spillingen min var elendig (merk: jeg var fjorten), jeg ville spille den hele tiden. 

 

Om LianJeg er ei jente på nitten år med bostedsadresse i Tromsø, hvor jeg forøvrig kommer fra. Jeg er aktiv i Dyrebeskyttelsen Norge avdeling Tromsø og jobber i fotobutikk. Jeg er 162cm høy (sånn cirka i alle fall), har blondt hår og er like bleik som en isdronning - noe som er et evig mareritt i mitt evig søken etter en foundation som jeg faktisk liker og som ikke tester på dyr. Bloggen kommer til å inneholde alle former av inspirasjon (som jeg mener kan ha noen nytte), fotografi, interiør, bøker og sminke. Når det gjelder fotografi og Lian kommer jeg til å skrive et eget innlegg om dette, rett og slett fordi det er så.. sært(?). Spesielt er det vel kanskje for den normale leseren, tror derimot det er veldig vanlig innenfor "verden av fotografi". Ellers leser jeg mye mindre enn jeg skulle ønske, men bøker kommer til å være en vesentlig del av innholdet. 

Til høsten starter jeg forhåpentligvis på Engelsk språk og økonomi ved UiT og skal senere ta bachelor i faget og master i bedriftsledelse. Det er i alle fall det jeg ønsker nå. Jeg har et hemmelig ønske om å bli økonom da tall er noe jeg rett og slett bare elsker. Dere hører nok mer fra meg senere! 

Lian

Hei! Jeg heter Lian, er tjue år og bor i Tromsø. På denne bloggen kan du lese om bøker, inspirasjon til hjemmet, fotografi, sminke og andre ting som måtte falle meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits