Hold on tight, This ride is a wild one

Hei alle! For omtrent en drøy uke siden ble det nyeste albumet til All Time Low sluppet, "Future Hearts" og åååh som jeg elsker det! Særlig sangene Missing You og The Edge of Tonight. Fikk nesten lyst å bestille meg billetter til konserten deres nå til sommeren, men da jeg så dem i Oslo for ett år siden tenker jeg at jeg ikke orker å bruke penger på det i år. Hadde vært litt leit om de to eneste konsertene jeg har vært på hadde vært All Time Low, men fyfaen de er bra live! Var en syk opplevelse der jeg og venninna mi sto på fremste rad under konserten. Vi måtte riktignok bøte med å være dritslitne etter reisen da vi ikke hadde mulighet til å være lengre enn et døgn i Oslo, men opplevelsen var så sykt verdt det. Om du skal se et band live i Oslo i år, er All Time Low virkelig å anbefale! 


Missing You

The Edge of Tonight

De flotte bildene finner dere her og her.

Stay happy

Hei alle! 

Nå skal jeg ikke skryte på meg at jeg er blant personene som kan holde en moralpreken, men det er noe i livet som er veldig viktig: Det at vi er lykkelig og at vi har det bra. Derfor velger jeg å ikke komme med noen slags form for moralpreken og bare la bildene snakke for seg selv. 

 

Foto: It's not over, I keep fighting


Irriterende høyt ISO-tall. 

Hei alle!
Etter at fotografi ble en hobby for meg i en alder av femten har jeg vært svært opptatt av portretter. Mest abstrakte portretter som jeg per i dag ikke har mulighet til å ta da jeg ikke er oppfinnsom nok uten studio. Utover det har naturportretter blitt en greie, det eneste problemet er at jeg ikke har tatt ett eneste portrett på snart to år. Selvportrett inkludert og selfies har jeg ikke tatt med. Stine er bestevenninnen min og jenta på bildene. Vi sees ikke ofte grunnet avstand, men når vi sees er portrett ofte en ting som bare skjer. De to øverste bildene er tatt i mai 2012 med et Canon EOS 7D + 50 mm f/1.8 og det siste er tatt i juli 2013 med et Canon EOS 60D + 50 mm f/1.8 (her misliker jeg forsåvid det høye ISO-tallet i bildet).  Redigeringene er fra da bildene ble tatt. 

De to øverste bildene var innlevert til en selvvalgt fotooppgave på slutten av VG1 da jeg gikk medier og kommunikasjon. Inspirasjonen hentet jeg fra et utvalg av Simple Plan sine sanger. 

Favoritter fra Modcloth

De siste dagene har vært relativt sløve. Fikk påskeferie på onsdag og har siden da mer eller mindre kun ligget i senga med smerter i beina. Dermed har det blitt mye titting på klær mens jeg ikke har visst mine arme råd. Jeg har derfor valgt ut noen av mine favoritter fra Modcloth som jeg ønsket å dele med dere.
En | To | Tre

Ahh som jeg elsker disse toppene, har særlig elsket lyse topper i det siste. Den typen som kun solbrune kan bruke, jeg som er evig bleik. Den med sløyfen er definitivt min favoritt blant disse.

 

Lian

Hei! Jeg heter Lian, er tjue år og bor i Tromsø. På denne bloggen kan du lese om bøker, inspirasjon til hjemmet, fotografi, sminke og andre ting som måtte falle meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits