Hold on tight, This ride is a wild one

Hei alle! For omtrent en drøy uke siden ble det nyeste albumet til All Time Low sluppet, "Future Hearts" og åååh som jeg elsker det! Særlig sangene Missing You og The Edge of Tonight. Fikk nesten lyst å bestille meg billetter til konserten deres nå til sommeren, men da jeg så dem i Oslo for ett år siden tenker jeg at jeg ikke orker å bruke penger på det i år. Hadde vært litt leit om de to eneste konsertene jeg har vært på hadde vært All Time Low, men fyfaen de er bra live! Var en syk opplevelse der jeg og venninna mi sto på fremste rad under konserten. Vi måtte riktignok bøte med å være dritslitne etter reisen da vi ikke hadde mulighet til å være lengre enn et døgn i Oslo, men opplevelsen var så sykt verdt det. Om du skal se et band live i Oslo i år, er All Time Low virkelig å anbefale! 


Missing You

The Edge of Tonight

De flotte bildene finner dere her og her.

Kjærligheten til det melodiløse

Jeg har i det siste vært veldig glad i a capella, som vil si kun vokal uten melodi. På grunn av dette har jeg virkelig satt pris på Chester Bennington (Linkin Park) sin stemme. Husker enda da han var det store idolet mitt da jeg var elleve-tolv år gammel, men han har ikke sviktet siden den gang. Jeg har valgt ut mine tre favorittsanger som er gjort "melodiløse". Thnks Fr Th Mmrs av Fall Out Boy, Bring Me To Life av Linkin Park og Evanescence og til slutt min absolutte favoritt Numb av Linkin Park. 

 

 


Må ta meg friheten til å legge ved New Divide av Linkin Park også. Den som alle har hørt fra Transformers: Revenge of the Fallen, som er nummer to i rekken. Jeg skal ikke skryte så alt for mye på meg, men dette var en av mine favoritter å spille på piano selv om det var elendig. Så raw og for meg sorgfull. Den har rett og slett gjort et så stort inntrykk på meg at jeg ikke klarte å bry meg om spillingen min var elendig (merk: jeg var fjorten), jeg ville spille den hele tiden. 

 

Lian

Hei! Jeg heter Lian, er tjue år og bor i Tromsø. På denne bloggen kan du lese om bøker, inspirasjon til hjemmet, fotografi, sminke og andre ting som måtte falle meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits